top of page

Zwangerschapsverlof
Goedemiddag!! Een Dokterdete update.


Allereerst 


1. Ben je bij mij onder behandeling vanwege jouw darmklachten en/of volg jij een darmmicrobioom herstel traject en loop je vast tijdens mijn verlof dan kun je terecht bij mijn zeer ervaren collega Sophie Kuizenga van: https://www.mindyourgut.amsterdam/

Op het moment dat je contact met haar opneemt, dan geef je haar automatisch toegang tot jouw dossier. 

Je mag een direct vervolg afspraak inplannen door haar contact formulier via de volgende link in te vullen. 


Het is belangrijk dat je bij het maken van de afspraak jouw vraag kort vermeldt. Zo kan Sophie even meekijken of er inderdaad een afspraak nodig is, of dat zij je op een andere manier van antwoord kan voorzien. 

Je moet er rekening mee houden dat Sophie kosten in rekening brengt voor de tijd die zij nodig heeft om zich te verdiepen in jouw dossier en voor het beantwoorden van jouw vraag evt via de mail, maar uiteraard ook voor een consult.. Zij hanteert haar eigen tarief en zal jou daarvoor ook een aparte factuur sturen.2. ben je onder behandeling bij mij wegens hormonale klachten en loop je vast tijdens mijn verlof, dan mag je contact opnemen met mijn lieve collega Els Tuininga, verpleegkundig specialist en hormoon therapeut: https://www.elstuininga.nl/.


Op het moment dat je contact met haar opneemt, dan geef je haar automatisch toegang tot jouw dossier. 


Je mag het contactformulier op de website invullen en jouw vraag kort maar duidelijk omschrijven, Els neemt dan contact met jou op.Je moet er rekening mee houden dat Els kosten in rekening brengt voor de tijd die zij nodig heeft om zich te verdiepen in jouw dossier en voor het beantwoorden van jouw vraag evt via de mail, maar uiteraard ook voor een consult.. Zij hanteert haar eigen tarief en zal jou daarvoor ook een aparte factuur sturen.


Als alles goed mag gaan, ben ik weer terug in de week van 7 oktober. Mijn agenda is open, dus je kunt voor die periode ook weer een afspraak verzoek bij mij zelf indienen. Deze zal alleen pas vanaf 7 oktober goedgekeurd worden.


En dan... verlof...


Wat een bijzondere tijd. Na het verlies van onze Fay in 2022 voelde ik naast de rauwe rouw en het verdriet ook een enorm vertrouwen. Een vertrouwen dat er nog een kindje bij ons zou komen. Hoe bijzonder was het om datzelfde jaar opnieuw weer zwanger te worden. Helaas verloren we deze zwangerschap vroeg in het begin van het nieuwe jaar. Ongeloof was er toen ik direct daarna weer zwanger bleek te zijn, maar ook deze keer verloren we de zwangerschap vrij vroeg. Ondanks dit verdriet, bleef ik vertrouwen voelen. Daarnaast voelde ik de noodzaak om te helen, om te herstellen, zowel emotioneel als fysiek. Ik mocht landen, ik mocht op zoek naar wie ik geworden was en deze vrouw met alle bagage omarmen en liefhebben.


En toen was daar in het najaar het verlangen, het vertrouwen dat het weer kon, dat er nog steeds een zieltje voor ons klaarstond. Eind oktober voelde ik dat dit zieltje bij ons was gekomen en hadden we weer een positieve zwangerschaps test in handen. 

Mijn nuchtere man, een echte tukker zei binnen no time: dit x zit het helemaal goed en het is weer een meisje.. Hoe bijzonder en voor mij heel fijn, want ondanks dat ik diep van binnen hetzelfde voelde als hij, vond ik de eerste periode zo spannend. De eerste onderzoeken vond ik slopend en ik moest alles op alles zetten om het vertrouwen in stand te houden.

Elke dag groeide dat vertrouwen meer en nu zijn we bijna in week 36 heb ik een prachtige buik en voel ik een klein meisje draaien, bewegen en schoppen en is onze Foss zich helemaal aan het voorbereiden op zijn 'taak' als grote broer. 


Het is een jaar waar dankbaarheid de boventoon voert. Dankbaar uiteraard voor dit nieuwe leven, maar ik ben ook zo dankbaar voor mijn praktijk. Dat ik elke werkdag met zoveel plezier aan de slag mag gaan. Dat ik mag verbinden met zoveel mooie, verschillende type mensen in alle kleuren en hoedanigheden. Dat ik mag groeien en ontwikkelen zodat ik nog beter kan ondersteunen en begeleiden. 

De afgelopen weken heb ik veel cliënten gesproken voor een vervolgafspraak. Hoe fijn om te horen en te zien hoe de meeste van jullie straalden en konden vertellen dat ze zich zoveel beter voelden. Sommige moeten tevreden zijn met hele kleine stapjes, anderen ervaren grote sprongen voorwaarts in hun gezondheid. Zo fijn om te horen en te zien en daar als coach aan de zijlijn getuige en een klein onderdeel te mogen zijn!


In de ayurveda wordt gezegd dat een zwangere vrouw 2 harten heeft, een van haarzelf en 1 van het kindje. 

Ik vind dat een prachtig beeld en wil jullie uit de grond van mijn hart(en) bedanken voor het vertrouwen in mij en voor de verbinding. Ik ga er met een heel warm en dankbaar gevoel tussenuit om in oktober weer een stukje meer gegroeid terug te komen. Alle liefs en een warme groet


Dete

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geslaagd!!

Over mij..

コメント


bottom of page